SIBIRSKE KEDROVE MINISAUNE - Kedrovo bure

Bure od kedrovine - mini sauna za stanove i kuće. lzrađuje se isključivo od reliktne vrste kedra. Ovo drvo oslobađa fitoncide koji ubijaju štetne materije.
Osoba seda u bure od kedrovine, pri čemu glava ostaje spolja, a telo unutar bureta, oko vrata se stavlja peškir a položaj tela se reguliše po visini. Pored bureta nalazi se generator pare koji ispušta paru u bure, pri čemu vruća para greje telo, a ne glavu, to proces čini prijatnim i lakšim. Bure od kedrovine je izvanredan način da očuvate svoje zdravlje, lepotu, ojačate duhovnu i fizičku snagu, doživite duboku starost.

Posle tretmana cela prostorija se puni prijatnim mirisom kedrovine. lsceliteljska snaga pare puni kapilare krvlju, otvara znojne i lojne žlezde. Na ovaj način organizam se čisti od toksina i soli. Organizam se čisti na ćelijskom nivou i na nivou tkiva, normalizuje se metabolizam i poboljšava se rad svih organa i sistema.

Ljudi postaju zdraviji i podmlađuju se, obnavljaju duhovnu i fizičku snagu, povećavaju izdržljivost i ojačavaju imunitet Tretman je praćen prijatnom relaksacijom, koža postaje čistija, smanjuje se telesna težina i celulit potpuno nestaje. Bure od kedrovine se pravi po starim tehnologijama bez ijednog čvora i impregnacija.

Sibirski kedar je najbolji prirodni lek. Od igala, kore, plodova prave se lekovita sredstva, a aroma drveta daje vazduhu lekovita svojstva (sadrži fitoncide).
1. Obnavljaju se nervni i endokrini sistem. Smanjuje se nivo šećera u krvi.
2. Obnavlja se rad svih organa, ojačava imunitet, pojačava se protok krvi kroz kapilare.
3 Koža postaje nežna i svilenkasta (psorijaza, ekcem neurodermatitis ltd.)
4. Olakšava disanje (faringitis, astma, bronhitis itd.)
5. Kičma postaje gipkija i pokretljivija (poliartritis, artroza, diskus hernija ltd.)
6. Normalizuje san.

krio-sauna-beograd